جوشکاری ورق آلومینیوم

جوش آلومینیوم با روش های مختلف و بهترین قیمت در تهران

فهرست مطالب

جوش آلومینیوم با روش های مختلف و بهترین قیمت در تهران در مجتمع صنعتی آلومینیوم پیمان توسط متخصصین و کارشناسان مربوطه و با تجهیزات به روز دنیا انجام می شود. جوشکاری ورق آلومینیوم در واقع اتصال میان دو ورق مجزا به وسیله حرارت و ذوب کردن آنهاست. اکسید آلومینیوم روی سطح مواد در 3700 فارنهایت ذوب می شود. در حالی که آلومینیوم به تنهایی در زیر 1200 درجه فارنهایت ذوب می گردد. بنابراین باقی گذاشتن هر اکسیدی روی سطح ماده پایه مانع از نفوذ فلز پرکننده به قطعه کار حین جوش المینیوم می شود.
جوشکاران برای از بین بردن اکسیدهای آلومینیوم از یک برس مفتول از جنس استنلس استیل یا حلال های آن استفاده می کنند. جوش آلومینیوم نیاز به تکنیک های مختلف جوشکاری، گازهای محافظ مختلف و مهارت خاص دارد. دیگر فرایندهایی که روی فلزات انجام می شوند مانند خدمات پانچ cnc نیز نیازمند تیم متخصص و تجهیزات به روز هستند. قبل از جوش و پس از جوشکاری قابلیت نوع آلومینیوم و آلیاژ آن سنجیده شود. آلومینیوم را می توان با سهولت نسبی جوش داد، اما قبل از هرچیز باید روند صحیح جوشکاری انتخاب شود. کارخانه آلومینیوم پیمان تخصصی ترین خدمات جوشکاری آلومینیوم با لیزر و پرتو الکترونی و دیگر روش ها را با بالاترین دقت ممکن ارائه می دهد.

جوشکاری ورق آلومینیوم و انواع آن

نکات مهم جوش دادن آلومینیوم

نکات مهم جوش دادن آلومینیوم از اصول اولیه ای است که متخصص این کار حتما باید در آن مهارت لازم را کسب کند. به طور مثال برای جوش آلومینیوم باید مراقب بود که مواد پایه تمیز شوند. هرگونه آلودگی و اکسید آلومینیوم و هیدروکربن باید از روغن یا حلال های برش پاک شوند. فلز آلومینیوم قبل از جوشکاری و پس از جوشکاری نیاز به پردازش های مختلف دارد. آلومینیوم اکسید شده به حرارت بیشتری برای ذوب شدن نیاز دارد. به منظور جلوگیری از ذوب شدن اکسید آلومینیوم ذوب نشده در جوش، قبل از جوشکاری باید از فرایند حذف آن استفاده کرد.
استفاده از برس های مخصوص یا محلول های شیمیایی برای پاکسازی پیشنهاد می شود. پس از جوشکاری ورق آلومینیوم، گرمای حاصل از جوشکاری خاصیت آندی سطح فلز را از بین می برد و باعث کاهش قدرت آن در منطقه حرارت دیده می شود. بنابراین فرایند آنادایز آلومینیوم پس از انجام جوشکاری مورد نیاز است. بهترین روش جوشکاری آلومینیوم برای هر پروژه متفاوت بوده و باید زیر نظر کارشناس مربوطه انتخاب شود. در واقع برای انتخاب نوع جوشکاری باید ضخامت قطعه آلومینیومی و موارد دیگر بررسی شود.

انواع جوش آلومینیوم با قلع و اینورتر

انواع جوش آلومینیوم با قلع و اینورتر از جمله روش های رایج جوشکاری این فلز است. در روش جوشکاری با قلع، مقداری فلز قلع را به صورت پودر روی قسمتی که می خواهند جوش بدهند، می پاشند. پس از حرارت دادن به دلیل نقطه ذوب پایین تر قلع نسبت به آلومینیوم، این فلز ذوب شده و اتصال بین قطعات یا یراق آلات آلومینیوم را ایجاد می کند. فرایند جوشکاری انواع متفاوتی دارد که در ادامه هر کدام از آنها و نکات قابل اهمیت مربوطه را ذکر می کنیم.

نوع دیگری از جوشکاری آلومینیوم توسط اینورتر انجام می شود. اینورتر همان دستگاه جوش است که در سه مدل مختلف وجود دارد. دستگاه های MIG, TIG و STICK از انواع مدل های اینورتر هستند. در این اینورترهای جوش باید با توجه به ضخامت آلومینیوم، میزان آمپر و ولتاژ دستگاه را تنظیم کنید. طبیعتا هر چه ضخامت قطعه کمتر باشد، به ولتاژ کمتری نیاز خواهید داشت. در ادامه جوشکاری لوله آلومینیوم با گاز آرگون را بررسی می کنیم.

جوشکاری لوله آلومینیوم با گاز آرگون

جوشکاری لوله الومینیوم با گاز آرگون یا دستگاه تیگ یکی دیگر از روش های موجود برای جوش آلومینیوم است. پس از انجام چنین فرایندهایی که ممکن است در ظاهر قطعات آلومینیومی اثربگذارند، از خدمات دیگری همچون پولیش آلومینیوم بهره می گیرند. می توان گفت یکی از محبوب ترین فرایندهای جوشکاری ورق آلومینیوم است که به آن جوشکاری به وسیله گازهای بی اثر نیز گفته می شود. همچنین یک فرایند عالی برای اتصال قطعات یا لوله های آلومینیوم محسوب می شود چرا که به تغذیه مکانیکی سیم نیاز ندارد.

استفاده از روش تیگ در جوشکاری از ورود آلودگی آلومینیوم به جو جلوگیری می کند. مزیت این روش آن است که گاز بی اثر آرگون می تواند هوا و اکسیژن را از منطقه ای که جوشکاری می شود جدا کند. به این طریق دیگر شاهد اکسید شدن آلومینیوم نخواهیم بود. الکترودها در این مدل از جوشکاری از جنس تنگستن هستند که مقاومت بالایی نسبت به حرارت دارند. جوش المینیوم با آرگون در صنایع مختلف پرکاربرد است و در مجتمع آلومینیوم پیمان توسط پرسنل ماهر انجام می شود.

قیمت جوش آلومینیوم با اینورتر و co2 در تهران

قیمت جوش آلومینیوم با اینورتر و co2 در تهران بسته به نوع آلومینیوم و حجم و ابعاد آن می تواند متغیر باشد. به این منظور برای برآورد قیمت جوشکاری آلومینیوم بهتر است ابتدا تمامی آیتم ها و عوامل اثرگذار را بررسی کنیم. در واقع کارشناسان آلومینیوم پیمان نیز طبق همین موارد هزینه نهایی را تخمین می زنند. صنایع مختلف می توانند از ورق آلومینیوم استفاده های مختلفی داشته باشند. معمولا در صنعت ساختمان سازی از ورق نازک آلومینیوم و انواع لوله ها و پروفیل های آلومینیومی که نیاز به جوشکاری دقیق و با کیفیت دارند استفاده می شود.

با اتصال قطعات مختلف آلومینیوم به یکدیگر، سازه های مستحکمی تشکیل می شود. می توان با استفاده از آلومینیوم رنگی به جنبه زیبایی شناختی المان های فلزی ساختمان ها نیز توجه کرد. این سازه ها می توانند بخشی از سازه اصلی ساختمان را تشکیل داده و یا اینکه جنبه تزئینی داشته باشند. جوشکاری حرفه ای و استفاده از متد پیشرفته و دستگاه های با کیفیت می تواند تضمین کننده استحکام و دوام و ایمنی این سازه ها باشد. در نهایت اینکه آیا از جوش آلومینیوم با اینورتر و co2 در تهران استفاده می شود یا خیر می توان قیمت این خدمات را تخمین زد. برای کسب اطلاعات بیشتر و تخمین قیمت پروژه های خود می توانید با مشاوران و متخصصان مجتمع صنعتی آلومینیوم پیمان تماس بگیرید.

ویژگی های بهترین روش جوشکاری آلومینیوم

ویژگی های بهترین روش جوشکاری آلومینیوم یعنی روش GTAW را در اینجا بررسی می کنیم. روش فوق به جوشکاری تیگ هم معروف است. در این روش از گازهای بی اثر استفاده می شود. در این روش امکان به دست آمدن نتیجه عالی از جوشکاری بدون نیاز به مواد پرکننده وجود دارد. جوشکاری قوس فلز با گاز بی اثر به روش MIG یکی دیگر از روش های عالی برای جوشکاری است. این امر به خصوص در صنایع هوایی که دقت و مقاومت آلومینیوم اهمیت دارد، یک مزیت محسوب می شود. این روش به طور کلی دارای سرعت رسوب بالاتر و سرعت حرکت سریعتر است. در روش تیگ نیاز به یک اهرم یا قرقره برای تغذیه سیم جوشکاری داریم. همچنین استفاده از گاز در این روش مهم است. اگرچه جوش دادن آلومینیوم و همینطور اجرای رنگ الکترواستاتیک بر روی آن به دقت بالایی نیاز دارد ولی با استفاده از ابزار صحیح و تکنیک های مناسبی از جمله انجام جوش آلومینیوم خشک توسط بهترین جوشکار می توان به نتیجه قابل قبولی رسید.

روش GMAW

خدمات جوشکاری آلومینیوم با لیزر و پرتو الکترونی

خدمات جوشکاری آلومینیوم با لیزر و پرتو الکترونی اغلب بسیار کارآمد هستند. با جوشکاری لیزر، بازتابندگی نور مواد می تواند نگران کننده باشد. همچنین، بهینه سازی گاز، محافظ کلیدی برای جلوگیری از تخلخل است. جوشکاری پرتو الکترون به طور کلی این مشکلات را ندارد و زیاد از نور به عنوان محیط انرژی استفاده نمی کند. اما می توان جوشکاری با لیزر را یکی از سریع ترین روش ها دانست. ورودی انرژی بهینه و دقیق و همچنین نفوذ به ضخیم ترین قطعات درب و پنجره آلومینیوم از ویژگی های روش جوش با لیزر هستند. اما از این روش بیشتر برای انجام جوش آلومینیوم بسیار ظریف استفاده می کنند تا ردی از مواد پر کننده بر جای نماند. و همچنین نسبت به سایر روش ها، کمترین میزان تغییر شکل در قطعه فلزی را باعث می شود. جوش دادن آلومینیوم با پرتو بسیار به روش لیزری شباهت دارد. با این تفاوت که جوش دادن با پرتو الکترونی در خلا انجام می شود. نتیجه جوش با پرتو بسیار قابل قبول است.

جوش آلومینیوم خشک توسط بهترین جوشکار

جوش آلومینیوم خشک توسط بهترین جوشکار باید انجام شود که با اصول و ریزه کاری های این تکنیک آشنایی داشته باشد. در مورد خمکاری آلومینیوم هم چنین مسئله ای وجود دارد و باید مراحل کار به دست فردی باتجربه سپرده شود. جوش المینیوم خشک روشی است که در آن به جای حرارت از فشار برای برقراری اتصالات فلزی استفاده می کنند. در این روش از دستگاه هایی مانند فرز برای ایجاد فشار و اصطکاک استفاده می شود. معمولا در جوشکاری های ذوبی که با حرارت انجام می شوند، در نهایت مقداری تخلخل بر روی سطح فلز ایجاد می شود. یک دلیل متفاوت بودن آلومینیوم با فولاد هنگام جوشکاری این است که تا زمانی که حرارت از نقطه ذوب بالاتر نرود، رنگی از خود نشان نمی ‌دهد. در صورت بالاتر رفتن دما به رنگ قرمز در می آید. هنگام انواع جوش آلومینیوم با قلع و اینورتر از شار استفاده می شود. با نزدیک شدن دمای فلز پایه به دمای مورد نیاز، شار ذوب خواهد شد. شار ابتدا خشک می شود و با رسیدن فلز پایه به دمای مناسب کار ذوب می گردد.

جوش مقاومت

سوالات متداول جوشکاری ورق آلومینیوم

جوشکاری آلومینیوم به دلیل شرایط و ویژگی‌های فلز آلومینیوم در عین سادگی نیازمند تخصص و رعایت نکات اساسی است. در ادامه با پاسخ به برخی از سوالات متداول می توان برخی از نکات و اصول اساسی انجام جوشکاری فلز آلومینیوم اشاره کرد.

آیا جوشکاری آلومینیوم دشوار است؟

جوشکاری ورق آلومینیوم کاری تخصصی است و به همین دلیل گاه ممکن است دشوار به نظر برسد. جوش دو فلز نرم و بسیار حساس که ممکن است به ناخالصی ها واکنش نشان دهد بسیار پیچیده به نظر می رسد. نقطه ذوب آلومینیوم پایین است و ممکن است جوش ها با ناهمواری و یا ذوب بیش از حد مواجه شوند و ظاهر ناهمواری را بوجود آورند.

برای جوشکاری ورق آلومینیوم از چه الکترودی استفاده می شود؟

اطمینان حاصل کنید که از الکترود مناسب نظیر تنگستن با قطر کافی استفاده شود به یاد داشته باشید که جوشکاری متناوب به الکترودهای تنگستن با قطر بیشتر نیاز دارد. الکترود AC خالص نیز مناسب است.

چه روش هایی برای جوشکاری ورق آلومینیوم وجود دارد؟

بطور کلی دو نوع جوشکاری وجود دارد که هرکدام بسته به نحوه استفاده برای قطعات و ورق های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. جوشکاری TIG و MIG از جمله آنها است.

بهترین روش جوشکاری ورق آلومینیوم چیست؟

جوشکاری آلومینیوم در آلیاژ های متفاوت با درجه حرارت مشخص می باشد. استفاده از زاویه تفنگ مناسب و سرعت جریان گاز محافظ نیز می تواند در کیفیت جوشکاری اثر بگذارد. در آخر خرید گازهای محافظ با نقطه کم شبنم را به عنوان محافظ در برابر تخلخل در نظر بگیرید. تمام مراحل جوشکاری تصفیه شده را برای محافظت از سرعت جریان گاز و چرخه های پاکسازی پیگیری کنید.

چگونه از تغییر رنگ در جوشکاری آلومینیوم جلوگیری کنیم؟

تغییر رنگ و دود هنگامی رخ می دهد که اکسیدهای آلومینیوم یا منیزیم روی مواد پایه جمع شده و واکنش نشان می دهند. این پدیده رایجی است چراکه با عبور سیم پرکننده از قوس و ذوب شدن، مقداری از آن به درجه بخار می رسد و بر روی فلز پایه خنک کننده متراکم درحالیکه توسط گاز محافظ به اندازه کافی محافظت نمی شود.

5/5 - (3 امتیاز)
شرکت دیجیتال مارکتینگ لوتوس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک‌گذاری:
مشاوره رایگان
×
ارسال پیام در واتساپ Whatsapp chat
ارسال پیام در واتساپ Whatsapp chat
2 +